Flora si fauna Deltei:
Fauna deltei
Specii de pesti
Lectii de instruire:
Introducere
Biotop biocenoza
Delta la suprafata apei
Delta de pe mal
Campie in pamant
Campie in constructie
Joc didactic
Test final
 

Lectii pentru intelegerea importantei conservarii Deltei Dunarii.

Transport catre Delta Dunarii

Vremea la Tulcea:
Click for Tulcea, Romania Forecast
Vremea la Sulina:
Click for Sulina, Romania ForecastAsezare


Cotele apelor Dunarii

Aceasta sectiune isi propune sa reuneasca resurse didactice care sa poata oferi o imagine cuprinzatoare a Deltei Dunarii, vazuta ca un ecosistem complex. Sectiunea nu se adreseaza doar elevilor, ci tuturor celor ce doresc sa afle mai multe despre acest areal unic.

Ne propunem sa punem la dispozitia publicului de toate varstele o resursa care sa nu se limiteze la a oferi doar date stiintifice despre Delta Dunarii, ci sa mearga mai departe. Prezentam un areal pe cat de frumos, pe atat de fragil, incercand sa facem publicul larg sa constientizeze atat importanta sa, cat si necesitatea protejarii lui.

Departe de a fi un nou manual, aceasta sectiune va ofera un alt tip de resurse educationale: materiale didactice ce depasesc cadrul rigid al unei simple lectii, care atrag si, in acelasi timp, va sunt utile.

Dat fiind acest fapt, am adoptat un cadru mai flexibil, bazat pe interactivitate: lectii pe model e-learning. O astfel de resursa didactica va prezinta informatia intr-un mediu atractiv, in care vizitatorul devine el insusi parte din lectie prin intermediul instrumentelor interactive, a simularilor si animatiilor tridimesionale. Delta prinde viata in fiecare lectie, iar prezentarile serbede de manual sunt inlocuite de grafica proaspata si dinamica, dand un plus de culoare incursiunii didactice pe care o facem impreuna catre gurile de varsare ale Dunarii.

 

 

© 2009 itc. toate drepturile rezervate
www.itc.ro